Wenkbrauwen laten tatoeëren in Bornem

Je wenkbrauwen tatoeëren is een van de nieuwste behandelingen die verkrijgbaar is bij BROWLAB in Bornem. Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste elementen van je gezicht. Het bepaalt voor een groot deel hoe je eruit ziet. Een goede verzorging van je wenkbrauwen is dus een must! Met het cosmetisch tatoeëren van je wenkbrauwen creëer je een vollere en jongere look om mee te pronken in Bornem. Vergeet dunne en flauwe wenkbrauwen, bij BROWLAB kom je buiten als een nieuw persoon.

✓ Mannen ook welkom

✓ Wenkbrauwkleuringen

✓ Lashlift

Ben je benieuwd naar onze behandelingen?

Neem contact op

Of boek direct een afspraak

Maak een afspraak
Vrouw die wenkbrauwbehandeling heeft gehad

Laat nu je wenkbrauwen tatoeëren

Het cosmetisch tatoeëren van je wenkbrauwen is een perfect alternatief voor zij die dunne en slappen wenkbrauwen hebben. Het is ook de ideale oplossing voor mensen die te kampen hebben met een allergie voor hedendaagse make-up. Met de nieuwste technieken, is het haast onmogelijk om het verschil tussen getatoeëerde wenkbrauwen van micropigmentatie te onderscheiden. Met behulp van een digitale machine worden de haartjes met precisie werk nagebootst.

De behandeling van cosmetisch tatoeëren

Om eerlijk te zijn vraagt het cosmetisch tatoeëren van je wenkbrauwen een hogere pijngrens dan semipermanente make-up, doordat de naald dieper in de huid gaat. Voor diegene die nu zijn afgehaakt, je kan het vergelijken als een klein prikkelend gevoel. Dus niets om bang voor te zijn! Het resultaat van het tatoeëren van je wenkbrauwen blijft zichtbaar voor één à drie jaar, daarna kom je best terug langs voor een nabehandeling. Je wilt natuurlijk niet met vervaagde wenkbrauwen rondlopen.

Ben je klaar met overbodige make-up? Maak dan nu je afspraak

Wenkbrauwen cosmetisch tatoeëren verandert je leven. Minder uren voor de spiegel en meer stralend door het leven. Zeg vaarwel tegen je tijdelijk gekleurde wenkbrauwen. Laat ze nu cosmetisch tatoeëren bij een gepassioneerde browartist in hartje Bornem. Je kan mij altijd contacteren op het nummer +32479/82.13.67 of boek rechtsreeks een afspraak op de website. Als dat alles niet genoeg is, kan je ook altijd via onze contactpagina het contactformulier invullen.