Wenkbrauwen kleuren in Bornem

Je wenkbrauwen kleuren met jouw persoonlijke kleur, kan bij BROWLAB, gelegen in Bornem op een boogscheut van Temse. Na een vrijblijvend intake gesprek, gaan we samen op zoek naar de ideale kleur voor jouw huid. Je hebt de keuze tussen henna brows en tinting brows.

✓ Mannen ook welkom

✓ Wenkbrauwkleuringen

✓ Lashlift

Ben je benieuwd naar onze behandelingen?

Neem contact op

Of boek direct een afspraak

Maak een afspraak
Vrouw die wenkbrauwbehandeling heeft gehad

Duurtijd wenkbrauwen kleuren in Bornem

Een behandeling voor het kleuren of tinten van wenkbrauwen duurt ongeveer tussen de 40 en 60 minuten. Zo krijgen de producten de kans om goed in te werken in de haartjes. Het kleuren van je wenkbrauwen met henna zorgt ervaar dat de huid ook mee wordt geverfd. Dat zorgt voor een meer intensere uitstraling dan het tinten van de wenkbrauwen. Het resultaat blijft zo’n vier tot vijf weken zichtbaar, anders dan bij micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren dat voor enkele jaren blijft.

Tinten van wenkbrauwen

Je wenkbrauwen tinten zorgt voor een meer natuurlijke look. Hierbij wordt gebruik gemaakt van wenkbrauw verf, een zachtere techniek voor het kleuren van wenkbrauwen. Voor beide wenkbrauwbehandelingen worden bekende en kwaliteitsvolle producten gebruikt. Voor de henna brows gebruiken we producten van Browtycoon en Intensive colors voor de tinting brows. Als je je wenkbrauwen wilt tinten of kleuren, maak dan snel een afspraak bij BROWLAB in Bornem, en geef een nieuwe touch aan je uitstraling.

Maak nu een afspraak en ga voor vollere wenkbrauwen

Wens je meer informatie over het kleuren van wenkbrauwen of eerder permanente make-up? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32479/82.13.67 of laat een berichtje achter op onze contactpagina. Als browartist ga ik maar al te graag aan de slag met al uw vragen. Ga voor een vollere look met een natuurlijke uitstraling bij BROWLAB.