Semipermanente make-up voor je wenkbrauwen in Bornem

Wie graag een natuurlijke look heeft zonder te veel moeite, kan met semipermanente make-up wenkbrauwen laten zetten bij BROWLAB in Bornem. Wenkbrauwen van semipermanente make-up creëren meer expressie op het gelaat en garanderen een instant jeugdige blik. Je kan één tot anderhalf jaar genieten van een prachtig resultaat, daarna zie ik je graag terug bij BROWLAB.

✓ Mannen ook welkom

✓ Wenkbrauwkleuringen

✓ Lashlift

Ben je benieuwd naar onze behandelingen?

Neem contact op

Of boek direct een afspraak

Maak een afspraak
Vrouw die wenkbrauwbehandeling heeft gehad

Verschillende opties voor semipermanente make-up wenkbrauwen in Bornem

Met wenkbrauwen van semipermanente make-up heb je de keuze tussen de powderbrow-techniek en de ombré-techniek. Deze eerste techniek is vergelijkbaar met micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren. Het zorgt voor een vollere look van de wenkbrauwen. Met behulp van een fijne nano-naald wordt er in de bovenste laag van de huid natuurlijke pigment geïnjecteerd. De pigment wordt over de gehele wenkbrauw geplaatst, waardoor het een getekende look creëert. Bij de ombré-brows werken we op de tegenovergestelde manier. De ombré-techniek zorgt voor een meer natuurlijke look. Onderaan zal deze intenser zijn en op subtiele wijze overvloeien naar boven.

Creëer uw persoonlijke touch en maak nu uw afspraak

Je kan ook altijd opteren voor een intakegesprek in ons schoonheidssalon, waarbij we samen gaan kijken naar uw gewenste resultaat en de mogelijkheden die het beste passen bij uw gelaat. Dit gesprek is uiteraard niet verplicht. Ik kan als browartist ook meteen aan de slag gaan. Kies zelf uw gewenste behandeling. Wacht niet langer op de perfecte wenkbrauwen en maak nu eenvoudig uw afspraak op de website. Je kan zelf een datum en tijdslot kiezen. Je kan ook rechtsreeks bellen op het nummer 0479/82 13 67 of simpelweg het contactformulier invullen. Hopelijk zie ik je snel verschijnen!