Micropigmentatie voor wenkbrauwen in Bornem

Micropigmentatie voor wenkbrauwen is vergelijkbaar met powder brows bij BROWLAB, gelegen in Bornem. Wenkbrauwen met micropigmentatie hebben een langer zichtbaar resultaat vanwege de diepere pigmentatie in de huid. Het geeft een licht prikkelend gevoel op de huid. Je kan het vergelijken met een elektrische tandenborstel dat je op je huid beweegt. Niets om je zorgen over te maken!

✓ Mannen ook welkom

✓ Wenkbrauwkleuringen

✓ Lashlift

Ben je benieuwd naar onze behandelingen?

Neem contact op

Of boek direct een afspraak

Maak een afspraak
Vrouw die wenkbrauwbehandeling heeft gehad

Micropigmentatie voor wenkbrauwen vs. microblading wenkbrauwen

Naast de semipermanente make-up, zoals de powder brows, is er nog een soortgelijke behandeling. Laat u niet misleiden met de microblading techniek. Hierbij wordt pigment handmatig onder de huid gesneden door middel van een aantal naalden. Omdat het handmatig wordt gedaan, is het nooit zeker hoe diep deze naalden gaan. Ook vervaagt de pigmentatie bij microblading sneller dan bij micropigmentatie. Bij BROWLAB, slechts een kwartiertje rijden van Waaslandstreek, krijg je met micropigmentatie op je wenkbrauwen een mooier resultaat voor wel twee tot drie jaar. Bij deze techniek wordt de naald vooraf ingesteld, waardoor deze dus nooit dieper gaat dan nodig is. Je kan dus wel stellen dat de behandeling voor micropigmentatie op je wenkbrauwen een veiligere keuze is. Je kan het vergelijken met het cosmetisch tatoeëren van je wenkbrauwen. Slechts een kleine behandeling en een groot resultaat.

Interesse? Neem snel een kijkje op onze website

Heb ik je warm gemaakt om je wenkbrauwen te kleuren? Kom dan langs bij de leukste browartist in Bornem voor de behandeling van micropigmentatie? Zit je nog met twijfels? Dan kan je altijd kiezen voor het gratis intake gesprek waar we samen alle opties bespreken. Je kan altijd bellen naar het nummer +32479/82.13.67 of laat het ons weten op het contactformulier, te vinden op de contactpagina.