Een browartist in Bornem

Als browartist ben ik gepassioneerd door make-up en wenkbrauwen en ik heb dan ook mijn eigen zaak BROWLAB opgericht in het pittoreske Bornem. Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van semipermanente of permanente make-up op wenkbrauwen. Ik heb ook een opleiding gevolgd van lash lifting van de wimpers. Mijn doel als browartist is om jou stralend naar huis te laten gaan.

✓ Mannen ook welkom

✓ Wenkbrauwkleuringen

✓ Lashlift

Ben je benieuwd naar onze behandelingen?

Neem contact op

Of boek direct een afspraak

Maak een afspraak
Vrouw die wenkbrauwbehandeling heeft gehad

Waarom naar een browartist gaan?

Als schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in verschillende technieken. Je kan bij mij terecht voor:

Ook mannen kunnen genieten van de specialiteiten van een browartist. Met de Men brows, de mannelijke ombré-brows, krijgen ook mannen de kans om zich heerlijk te laten verzorgen. Iedereen verdient het om stralend door het leven te gaan!

Kom langs en laat je verwennen

Verwen jezelf met een heerlijke verzorging bij BROWLAB in Bornem en laat je gelaat er jonger en karaktervoller uitzien door je wenkbrauwen te kleuren. Neem snel een kijkje tussen al onze behandelingen. Boek eenvoudig een afspraak online en kies een tijdslot naar keuze. Bij vragen of opmerkingen kan je altijd het contactformulier invullen of bellen naar het nummer 0479/82 13 67. Ik sta alvast te popelen om u in de watten te leggen. Hopelijk tot binnenkort!