Pmu-wenkbrauwen in Bornem

Bespaar tijd in de badkamer door pmu-wenkbrauwen te laten zetten bij BROWLAB in het gezellige Bornem. Wenkbrauwen van permanente make-up krijgen, is een extra behandeling waar je sinds kort van geniet in mijn nieuwe zaak. We kunnen er niet omheen, iedereen wordt ouder en daar gaat het nodige haarverlies mee gepaard. Hangende oogleden en rimpels zorgen ook voor vervelende confrontaties in de spiegel. Maar laat dat je niet weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn! Met pmu-wenkbrauwen maak je je geen zorgen meer over al deze schoonheidsfrustraties. Elke dag zie je er stralend uit zonder enige moeite!

✓ Mannen ook welkom

✓ Wenkbrauwkleuringen

✓ Lashlift

Ben je benieuwd naar onze behandelingen?

Neem contact op

Of boek direct een afspraak

Maak een afspraak
Vrouw die wenkbrauwbehandeling heeft gehad

Hoe werkt de behandeling van pmu-wenkbrauwen?

Pmu zorgt ervoor dat de ogen, wenkbrauwen of lippen geaccentueerd of gecorrigeerd worden. Wie dit wenst, kan bij ons eerste bezoek een intake gesprek boeken. Dit is niet verplicht en duurt maar 30 minuten. Hierbij bekijken we de mogelijkheden die het best bij je passen. De behandeling zelf is pijnloos en duurt twee à drie uur. Pmu-wenkbrauwen blijven ongeveer drie jaar zichtbaar, in tegenstelling tot semipermanente make-up dat ongeveer één à anderhalf jaar blijft. Hierna verwelkom ik je graag terug voor een bijwerking.

Gedaan met flauwe wenkbrauwen, maak nu een afspraak

Heb je het ook gehad met uren te verspillen in de badkamer? Maak dan nu je afspraak bij een goede browartist voor pmu-wenkbrauwen. Wie zo’n grote stap nog niet durft te zetten, kan ook langskomen voor het kleuren van wenkbrauwen. Je kan makkelijk een afspraak inplannen via de website met een tijdslot naar keuze of je kan mij altijd contacteren op het nummer +32479/82.13.67. Voor meer specifieke vragen kan je ook altijd ons contactformulier invullen.